berapa ramai dah?

Saturday, May 21

result final sem yang cantik =)


setelah segala penat lelah, bersusah payah dan bersengkang mata (ceh padahal makan+membuta jek!) sebulan yang lalu, akhirnya kepenatan itu terbalas juga. semalam senarai tampal bagi semua subjek terpampang di dada-dada aimsweb. oh yeah. guess what?


tak semua orang rasa gembira dengan result final dia. tapi berbeza beb dengan Khairul Azmi a.k.a jimmy (kawan aku). aku tabik spring lah kat lu der. kau tau, kawan-kawan kita sume tengah frust menonggeng dengan result masing-masing. kau? ye kau? kau dapat dekan pulak. dah tu kau heboh2 kat fb? wadehek jimmy oii!


bila aku tau result kau yang hebat lagi dekan ni, aku teros down, down gila aku cakap kau. bravo my friend. akhirnya, sem last kau tunjuk jugak taring kau! oh yeah. mungkin aku tau rahsia kejayaan kau. mungkin ke sebab folder-folder hidden dalam hard disc kau? ehehe. teka je.


fuhfuhfuh. anyway congrats jimmy for your great result! kau ingat, pose depan pintu gerbang utm dengan gaya terlampau tau time konvo nanti. hehe =) *amik kau jimmy. ahahaha.


untuk pengetahuan ni la empunya badan tu. from now on, aku gelar kau jimmy dekan!

8 comments:

semudah123 said...

_pergghh!!

gler r.....

dean sey....

nie mmg bt0l gnius...

t0ink!! t0ink!! t0ink~~

(tabik spring)

b e r i k e t e n a n g a n p a d a i k a n said...

hahaha...giler popular aku pas ni!!camtu la ...mendengar arahan!yeah!!hahaha....

huda jamil said...

ila: tu la pasal. kite patot menghargai kwan kite ni. ohyeah!

huda jamil said...

jimmy: jgn nak bangge diri sgt tau =)

Lili Sakina said...

mantap r jimi...congrats!!!

huda jamil said...

kalau kite junir, konfem dah duduk dpn blk die ni nak mintak tips =)

Anonymous said...

power AR JIMI

huda jamil said...

jimi memang power tau!