berapa ramai dah?

Sunday, May 1

kpop tak boleh cari makan kat malaysia


Isu baru-baru ni yang masih hangat. sana sini orang mengumpat. gaya macam tak puas hati sangat je. tak sangka pulak kan, virus kpop Korea yang begitu shetim dilayan akhirnya sampai jugak ke Malaysia. wow! unbeliavable! ada dua version pulak tu. versi perempuan satu, lelaki pon satu.

Versi 1: Kumpulan Gula-gula





Seriyes macam nak muntah darah tengok kumpulan ni. boleh pulak approve kewujudan korang eak? based on their appearance, pakaian yang entah apa2, aku tak rasa diaorang dapat cari makan kat Malaysia ni.

Janganlah nak ikot sangat Korea tu kan. memang jauh benor bezanya awak-awak tu dengan kumpulan WonderGirl. mereka tu ada kaki yang kurus dan sexy tau, tak macam awak semua. baka Malaysia yang rendang-rendang ni memang awak tak boleh nak ubah.

Lagi satu kan, awat macam bitch sangat. gaya nak bombastic. pakai hot pants, mini skirts. tak malu yeow kome? pakai dah macam tu, dah konfem gedik kan? hey, hey. reminder for u. kalau awak gedik, akak fasha sanda nak cari makan macam mana? fikir lah sikit =)



Versi 2 : Kumpulan 24: 7





Oh yeah. chumil jugak lelaki-lelaki kat Malaysia ni kan? statement perli namanya tu en. abang semua. geli lah tengok abang-abang semua. gaya nak kpop sentiasa. makan sambal belacan jugak. aiyooo =)

Tak faham bila En. 24:7 ni kena pakai baju nampak perut buncit, dada nipis. ingat majalah Mangga je yang hasilkan gambar seakan-akan bersenggama. rupanya 24:7 tak kurang hebatnya. wow! keep it up lah bro.

Seluar pink, kulit rentung, spec besau, bergambar sambil membuat love, pose badan yang lentik dan sebagainya telah membuatkan saya mencarut pepagi buta ni tau.wadefak lah hoiii. memang tak boleh terima akal lah konsep korang ni dekat Malaysia. beringat lah. Faizal Tahir pon tak lepas tau dengan isu bukak baju dia. hahaha. so, jaga-jaga cik salmah, jaga-jaga!



10 comments:

Anonymous said...

gle panas ko pye statement ni uda oiii..=)

Ezay Hadry said...

tak suka2..haha memang betul panas statement ko ni..
hehe macam pengacara Melodi je..haha

-QinaSha Hudson- said...

they all ni menggelikan je. puii

Lie safian said...

perempuan mnggedikkn...
lelaki,,menggelikan..apa nie,tayang2 badan lak.adoyy..=,=

huda jamil said...

@anonymous: memang kne panas lah, klau tak mkn menjadi2. eheh =)

@ezad: wahaha. pengacara melodi? ok gak boleh ganding dgn zizan.

@qinasha: setuju! sgt menggelikan!

@lie: betol lah kan. nak tayang body pulak. buruk bebeno rupenye.

::yartHaryati:: said...

kulit rentung paling setuju..
x c0mel langsungg euwww.. hahaha

huda jamil said...

@yart. rentung habis kan. kulit rentung tp mcm black ada bakat tak pe. setakat tunjuk pusat sana sini x kemana la. he3.

jiwemude said...

hahaha...tn blog jgn wat grup kpop M'sia len lak...gule2 getah...kikikiki

huda jamil said...

@jiwemude a.k.a nukx. tak maw aku gule2 getah.gula2 kpas pink gebu, lembut aku nak r...ha3..

mamat kacak tak suka lecturer gay :D said...

Badan saya lagi ohhsemmm.korporat gitu.haha