berapa ramai dah?

Tuesday, December 7

aku admire la kat ko !

aku manusia biasa yang ada hati dan perasaan ! haha . intro yang agak menggedik sekali nampaknye .

ok . secara jujurnya aku suke sangat dekat kau ! sejak sebulan yang lepas , aku selalu cari kau . tak kisah la dekat mana2 . janji aku dapat tahu anything bout u my dear . risau tak , risau tak ? kalau sume pompuan suke stalker cam aku , aku rase tak idop lelaki kat dunie ni .

anyway ni la die . hensem tak ?

baik punye search kat google

korang kenal tak dia sape ? dia ni pemain takraw Malaysia lah . yang hot tu . dia kumpulan B . kalau kumpulan pertama aku minat Futra Abd Ghani . aku siap add dia kot dekat fb . and the best thing is dia accept aku la ! terasa diri ini begitu berharga . hahaha . siap iklan kau !

ok ni la serba sedikit pasal dia :


Norshahruddin Mad Ghani
01/06/1987
1.80 m / 5'10"
81 kg


cukuplah sekadar aku tahu tu . tapi aku akan tetap stalker kau . jangan marah okeyh . aku minat kau lah !

time libas memang hot !



wow !



kau suke senyum . senyum itu hot .



ok . itu shahruddin , tak tau , futra (dari kiri)



libas lagi



alamak !


admire tak bermaksud aku nak dekat kau . tapi cukuplah hanya meminati . whatver it is , wish u gud luck okeyh ! korang ada ke admire kat sesape ? ada ? ada ? aku ada . hahaha . langsung tak ade motif kan . okeyh la . tu je nak share .


>>>

18 comments:

Anonymous said...

hi sis... sy ni peminat shahruddin gk. haha...

Anonymous said...

jz add me on my fb CLEO STEPHANIE SINCHEW.

huda jamil said...

you like too??...haha...just same like me...

Cleo Stephanie Sinchew said...

like... like... like sgt2... thx 4 da add... i jz update my blog bout shah. if u hve tym read it k... thx...

huda jamil said...

i like ur post...roller spiking is awesome!

Cleo Stephanie said...

thx sis... roller spiking, n sy pn stalker gk. haha...

huda jamil said...

love to be a stalker kan...

CLEO STEPHANIE said...

jd lbh dr 2 pn sy nk... haha... kte pi jejak abg shah kt selangor... haha...

huda jamil said...

huh??? die buat ape kat sane??

CLEO STEPHANIE said...

abg shah kn dok selangor... org selangor... n pemain selangor... xtaw k???

huda jamil said...

sy tak stalk gile2 mcm awak la..hu3..means that awk betol minat dia ni...

CLEO STEPHANIE said...
This comment has been removed by the author.
CLEO STEPHANIE said...

Haha... xde la. sy bkn nk jd stalker pn. sy taw psl shah pn sbb sy de bezfren yg member ngn abg shah. n dorng sme team negeri selangor men takraw. hehe... jd abg shah ni knal la sy gk, wlaupn x bpe knal. knal g2 je kte kn.

huda jamil said...

wah...untung kat awak... =)

CLEO STEPHANIE said...

hehe... yla... hehe...

huda jamil said...

anything bout shah update la kat blog...

CLEO STEPHANIE said...

k sis... beres...!!! hehe... :)

huda jamil said...

orait....... =)