berapa ramai dah?

Sunday, February 19

weekend di festival layang-layang




Selama 22 tahun hidup memang tak pernah sekali pon aku menetap dekat luar dari Johor. Baik sekolah atau pun universiti. Memang rasa-rasanya kahwin pon dengan orang Johor kot :P Okie, tu sangat tipu sebab Mr. Gulahati orang Pahang.


Tapi baru terasa diri aku NOOB gila sebab langsung tak pernah pergi pesta layang-layang tu weyh. Bukan jauh pun, setakat dekat Pasir Gudang tu je hah. Mungkin sebab aku ni jenis tak suka dengan hiburan so aku tak terdedah dengan benda benda ni semua. :P

Walau apa pon alasan aku tetap NOOB! -.-"



Oleh sebab yang demikian, pada minggu ini aku berjaya jejakkan kaki ke festival tu seyh! Lagi sekali BERJAYA. Gambar di bawah adalah sebagai bukti. Nah!



Err, cukup percaya tak dengan gambar kaki bercagu tu? Hehe. Nahhh. Another picture of mine :)



Terima kasih sangat sangat dekat Kimi sebab gambar yang kau amik ni sangat jelas dan AWESOME -.-" Boikot aku lettew.




Anak dara Pakcik Jamil yeoww! Jelas lagi bersuluh aku paling pendek.



Dua ketol adik yang beriya gila ajak pergi pesta ni. Padahal penat je pon lebih.


Senarai negeri, negara yang turut serta



Help! help! sesak nafas eden tengok orang ramai2. Need CPR right now :P



Versi burung hud hud



Ini awesome, ikan pari in da house!!!



Gotcha! Kenapa 'layang-layang' adik always terbang ni. Jeles lah :(



Toy girl. Digunakan untuk menghulur layang-layang. Haha



Nice view sebelum hujan turun dengan meriah



Pengakhiran hari yang awesome ni berkahir dengan hujan selebat lebat tidak yang memerlukan kekuatan fizikal dan metal untuk berlari secepat mungkin ke kereta yang park jauh gila dengan tempat kejadian. Phewww!



- THE END -


18 comments:

-gedek! said...

entah kenapa, uncle rasa tercabar dengan gambar sebelah kanan yg tajok dia 'motif?'

haha!

huda jamil said...

oh kenapa kah uncle. mngkin penuh dengan seni :P haha

Si BuDaK KaChAk said...

bestnye...

p/s : suke lagi wawa...hehehe

~SaL IjOu~ said...

layang2 ikan pari itu sgt cool!~ ^^

zulhilmi tempoyak said...

fine la pg x ajk...

wuaaaa....

tringin gak.. ;p

huda jamil said...

kan. kan. tapi ada lagi cool. masa nak naik tu hujan turun lebat gila.

tak dapat nak amik gambar. T___T

huda jamil said...

tak pena smpy sane gak ke? oke kite sama2 noob. hehe

huda jamil said...

neelofa la. wawa watpe :P

cinta siswi said...

xpernah pegi pun..hikhik..

teha said...

comel nyee lyg2 angry bird tu !

huda jamil said...

kan3. suka gila dekat layang2 tu walaupn kecik.

huda jamil said...

hihi, xpe2. next time siswi pegi pulak ye :)

Liza Razak said...

nasib baik pasir gudang tu jauh dr rumah..kalau tak mesti saya dah pergi :)

huda jamil said...

harus pergi sekali seumur hidup walaupon x best mana pon. hehe :)

mia syamilah said...

_asl ak xjmpe kO....hehhee~
kO g bpe hr bln??
ak g 2hr b4 last..
time sultan jOhOr rasmi kn clOsing ceremOny.....

beb...mcm ne kO wat yg energy saving mOde 2??

huda jamil said...

ila. aku gi sabtu petang and ahad tengahhari. memang tak lah aku jumpe kau. hehe.

y energy saving mode ni jap eah. t aku btau kau.

Lynn Damya said...

wahhh, bestnye !! sy duk area johor tp jauh la nk g pasir gudang sana, jln pon dh byk yg berubah, berbelit2..aje sesat kang, haha~

huda jamil said...

pasir gudang mmg jln berbelit sokmo. salah jalan sampai ke kelantan terus. err -.-"