berapa ramai dah?

Tuesday, February 28

mulut berbau tahi


Lama tak update blog papa hina kedana ni. Tu la dok melayan sedih yang konon-konon agak melampau memang macam tu. Dari seorang yang kasar kedaung when its come to love, yes, I will be so so so jiwang gila.


Okie, lets back to the main point, BAU
MULUT. Cube hangpa sume try bau mulut hangpa wangi atau busuk seperti tahi pada waktu ini. Cer try cer try. Kalau busuk tu diingatkan sila jangan bercakap dengan orang sekeliling ye or else kamu akan dikutuk dalam hati semahu-mahunya.



Macam ni situasi yang aku selalu kena tempuh hari-hari time bekerja. Dia ni sangat baik, sumpah baik. Tapi kebaikan dia ni sering tertutup atau dihalang dengan bau mulut sendiri. I'm not sure whether she brush her teeth or not every morning. Sebab bau memang haprak gila yang ampun.


Dari wujud rasa hormat kadang-kadang terlepas jugak kutuk dalam hati. Bila dia mula cakap dengan aku mulalah hidung aku dengan sendirinya akan kembang macam bunga bila tiba musim bunga. Langsung tak boleh hand lah wey.




So, bukan aku nak kata mulut aku wangi sangat . Tapi berwaspadalah dengan golongan seperti ini. Kau tidak akan berasa aman jika dekelilingi dengan golongan seperti ini. Bukan nak memburukkan tapi sebagai peringatan yang bau mulut ni sangat berguna kepada pembawakan diri :)



Akhir kata, jaga bau mulut masing-masing ye :)



p/s: Pernah tak time solat jemaah, saf rapat2 tiba ada yang sedawa bau pedas ke durian ke. Macam celaka bukan? :P






6 comments:

acheeqa farhana said...

hahahaaha..tak bole bla..

aku rasa die xbrus gigi kot..thats la jadi cmtu..sian ko..hehehe

huda jamil said...

mungkin la. memang hapak gile kau tau. ewww.

-gedek! said...

gambar 'akhir kata' tu sesuai buat 'blog hari-hari'


hahaha

huda jamil said...

blog hari-hari eah. haha

Lynn Damya said...

hahaha, yg last tu sangat celaka ! :p

huda jamil said...

haha. pena rasa jugak ke gitu. sungguh celaka bukan.