berapa ramai dah?

Thursday, February 23

psychological fact


"When a person cries and the first drop
comes from the right eye, it's happiness.
But when the first roll is from the left, it's pain"




Air mata. Ye air mata. Sangat senang nak terabur keluar. Kadang-kadang tak sempat nak selidik eye drop kiri ke kanan keluar dulu. Tapi malam ni belah kiri keluar dulu. Mungkin sedih kat situ. Mungkin.

and I really mean it.


16 comments:

Fara E's said...

saya pun :(

huda jamil said...

sedih kan sedih kan :(

misyamissyou said...

i know..been there..but cheer up! kejap je tu :)

Aida Omar said...

hapuskan air mata mu itu.. sobs..sobs..

cinta siswi said...

alolo.. jgn sedih2..

#missing someone too..

TiraPengemis said...

nice,,,,,bru tahu,,,huhu

nurpiska said...

gi la jumpe dy.

huda jamil said...

@misyamissyou : betul la cakap kamu. sekarang sudah kembali happy. wink wink ^^


@aida omar : sudah terhapus my eye drop :)

huda jamil said...

@cinta siswi : kite same2 miss someone kan. bila lah dapat hilangkan miss tu :)


@tira pengemis : ini pon kes copycat kat fb tira :)

huda jamil said...

@adik ipaq: dalam perancangan ni. hehe.

nurpiska said...

wah untunglar. hee

huda jamil said...

tapi bile tu yang tak tau. hehe

sitihanisahali said...

senyum :)
jgn sedih2 ok.

huda jamil said...

@sitihanisah ali: thanks dear. skang tak nangis lagi dah. senyum sampai telinga :)

Lynn Damya said...

wahh betul ke?? lepas ni nak check lahh...err kalau sempat, sebb salunya nangis cepat sgt, xperasan lak belah mana, haha :p

huda jamil said...

memang selalu tak dan nak tengok belah mane turun dulu. agak2 le. hehe