berapa ramai dah?

Sunday, July 3

blog wajib usha : blogger 3 serangkai


kau nampak word wajib tu? maksudnye memang WAJIB la untuk kau masuk blog-blog ni setiap kali kau on9. betul, aku tak tipu ni. boleh dianggap seperti kau "melanggar undang2 on9" kalau kau tak singgah sedas dua kat blog dorang.


pehh. sampai macam tu sekali kan obsesnya aku. aku pilih 3 blogger ni sebab dorang punya entry haou liou betul. tu tak tambah dengan relationship dorang kat fb yang seakan-akan menjalin hubungan terlarang. haha. oke itu gurau. maksud aku. blogger2 ni walaupun tak kenal tapi rapat bukan main lagi. tu la yang bagusnya pasal dorang.


oke2. cerciter cerciter.

>
>>
>>>


1. ayeem ayam




bagi aku, blog dia memang best. sebab nya dia selalu sajikan entry2 yang kaya dengan penggunaan unsur2 khurafat. oke bukan khurafat tapi penggunaan teknik grafik yang sangat wow2. tengok header die. di sebalik gambar yang suci terselit 1001 makna oi.


tak caye? cube try alihkn seluar makhluk ayam berhidung kembang tu. nampak ape ye? =D


>
>>
>>>


2. faiz tapit



kalau tadi ayam, ni kite masuk blog lembu pulak. mOoooOooo. blog ni bole tahan dari segi penceritaan. lagi2 entry pasal lembu yang die dok gebang kat blog die tuh. aku follow kot. aku bayangkan si faiz ni betol2 SEORANG lembu yang educated lantas sentiasa menghapdet setiap apa yang terlintas. wow!


btw, header ni ayeem yang create. hebat mung ayeem. aku try picit2 mamary glands lembu tu kot2 keluar susu. tapi aku hampa. =)


>
>>
>>>


3. hamzah ian




dan yang terakhir adalah hamzah. lagaknye kalah seorang artis. asyik bergambar dengan artis. kejap2 lisa la, liyana jasmay la. hampir-hampir aku salah teka. aku ingatkan terbang tinggi-tinggi yang bermotifkan otomen ni awal ashari punye. rupenye hamzah ian yang punye.



"ape pon perbezaan ketiga2 blog ni
yang penting setiap kali on9,
aku akan usha dan serbu blog ni dulu.
sebab die best.
lucah kot pemikiran blogger 3 serangkai ni.
i likeeee! =D. haha".





14 comments:

Nor Diyan said...

hahahaha...ak pn bace tiga2 ni huda...
stiap kali bace..msti akn respon..."sengal..."..hahahaha..

huda...ko mntk ayeem wt kn header tuk kola...hehe...ltk pic haagemaru ke...chibi maruko-chan ke...hahahahahaha

huda jamil said...

haha. xnak xnak. kalau ayeem yang buatkan, aku nk y 18sx punye. lalala. hahaha

hamzah ian said...

ai sayang ayam ngan tapit tau.. huhu..

thanks psl entry ni.. really appreciate it

Ujang9897 said...

mereka gay..hahah

Ayeem Jemain said...

haha macehhh. kami tiga sekawan selalu digossipkan bersama.

lyndaz said...

tggu ujang plak join madu 3 nih..

Nor Diyan said...

wah..siap nk 18sx..hahahahaha..xleh blah eh ko...

Faiz Tapit said...

mane ade. saya tak lucah pun. mereka yg jahat taw

Hashira Yusoff said...

tak sangka pulak prmpuan pun suka baca blog nakal2 ni ea.. hahaha. XD

--> The reason why women attracted to clothes and shoes.

bibi bibo said...

hahah , feveret bb jugak ni .

huda jamil said...

hamzah: haha. ai nak jugak skandal dengan u, ayam n tapit. =D

ujang: mereka kelihatan sungguh gay! =)

ayam: waaaaah. ayam bace entry aku. thanks T___T

huda jamil said...

lyndaz: kalau ujang join ini madu3, parah. kronik dunia.


dyan: haha. baru kene kan. ibarat buku bertemu ruas.


tapit: u memang tak jahat sebab u seorang lembu yang educated. hikhik.


hashira: bace blog-blog macam ni rase nak ketawa guling2 tahu. heeee.


bibi: kite same la. go go go ayam, tapit, hamzah!

teha said...

ini blog kerabat ayam lembu n otromen.hahaha..btw blog ni mmg best!

itZ me tehanurfateha =)

huda jamil said...

blog kamu cantek. jap lagi mahu bw lagi teha. heee