berapa ramai dah?

Saturday, July 23

apa kau orang akan buat kalau...


oh yeah. aku benci dengan wiper belakang kereta aku. seriyes.

"demmmm. celaka betul. macam mana boleh jadi macam tu? aduhai, MALU kuasa infiniti la gua macam ni der"


yang kat atas tu lah monolog dalaman antara aku dengan diri aku. apa yang kau orang akan buat kalau drive kereta dengan wiper belakang tak turun? macam superman bukan? kalau kereta vios TRD pink yang macam tu tak ape. orang macam terpana sikit. ni kancil putih dengan nombor pendaftaran JDR***. alahai. ='(


ni lah makhluk putih tu. dia yang bersalah. fullstop. ceh. =D


patotlah semalam kereta kiri kanan dok pandang aku tak sudah-sudah. aku ingat dorang jeles aku drive sambil tangan kiri pegang roti gardenia cokolat namposen tu. paling bacin pon aku fikir dorang nak usha aku ke ape ke. rupe-rupenye. WIPER BELAKANG TAK TURUN!!!!!!!!! butthurt aku lah.


aku perasan pon time tu sebab nak isi minyak. meter minyak dah sampai kurang dari E dah. keluar kereta, bayar, time nak isi tu. time tu la. ye time tu aku baru PERASAN tentang isu ni. jauh jugak lah aku bawak kancil superpower tu. adalah lebih kurang 15 minit perjalanan dengan 2 trapiklike merah. OMG. tak terkata. rasa macam 'dah jatuh ditimpa tangga'. dah lah lambat pergi kerja, dapat pulak malu. haisssyhh.


dear kancil, bila time aku guna kau ada je yang jadik kan. hari tu tersimbah lecak dekat mamat indon yang nak pegi keje. haaaa. ting! (sambil mentol kuar kat kepala belah kiri time ni). mungkin ni balasan. oke, aku terima T___T


kesimpulannya, semalaman aku tak ada mood. mesti orang lain dok bercerita. yang kak minah kak senah pungpangpungpang dengan rakan seoffice. si ayah bercerita kepada si anak dan cerita ni akan disampaikan kat keturunan yang seterusnya. demmm lagi sekali.


6 comments:

b e r i k e t e n a n g a n p a d a i k a n said...

hahaha...best bro~~~

huda jamil said...

tak best mane jimi oiii.

wat malu aku je =D

mia syamilah said...

_hahahhaa~ huda...kire 0k pe 2...dr nek 7org 1 kete...hahhahaa~ =D

huda jamil said...

hahaha. tu pon bole tahan malu jugak.

tapi tu malu ditanggung reramai.

yang ini? haa semputt.=)

acheeqa_farhana said...

hahahaha..kelaka..gelak guling2 :D

huda jamil said...

malu acik. malu. mana nak letak maruah diri. ehehe.