berapa ramai dah?

Friday, November 19

study ke fb ?

tibe la saat-saat yang ditunggu-tunggu oleh student tak kire la belajar dekat institusi kerajaan or swasta iaitu final exam . same la dengan aku . i like exam ! hari 1st masuk kuliah da tanye da ape topik masuk exam . tu la serba sedikit perangai aku yang telah dikelentongkan dekat blog ni .

so , aku ade 4 paper , 23/11 , 25/11 , 29/11 , 2/12 . . .isyyh . kalau paper yang 29 tu lambat sikit kan ku boleh ikot pergi KL . nak tengok abang aku konvo . mesti best sebab semua ikot kan ? anyway , walaupon aku tak dapat pergi aku nak wish kat kau apis . tahniah atas kejayaan kau . tak kisah la diploma ke ape yang kau amik yang penting kau ade pengalaman kerja . aku tau kau nak sangat sambung degree kan . tapi kewangan family langsung tak dapat nak support impian kau tu . tapi tak bermakna belajar tinggi-tinggi akan terus dapat kerja . mane tau pengalaman kau kerja sekarang ni dapat tolong kau untuk peluang kerja yang lain . so , kau jangan risau sangat ea apis . just follow the flow . aku harap kau akan berjaye satu hari nanti . ok enough with my brother .

so sekarang cite pasal exam yang da nak kunjung tibe ni . aku kalau dekat rumah memang ke laut . asal bukak buku je nampak laptop . bile nampak laptop mule la teringat dekat streamyx . lepas tu mesti akan end up dengan aku online sampai lupe diri . terok betol ! gambar-gambar dekat bawah ni aku insert sekali untuk memvisualkan ape yang aku cakap @ mengeluh .


mule-mule study . . .

after that , ni la hasilnye . . .

go away la perasaan malas ni ! benci aku dengan kau . sebab kau aku tak maju-maju . hehehe . beriye je lebih aku ni .

ok la . wait for the next entry yea !


>>>


2 comments:

zarifahmr said...

ngeng, sape gadis pregnant di bawah?

h u d a said...

aku la..blakon siot time tu..as pn. tasya,pregnant women..haha