berapa ramai dah?

Thursday, March 1

hijrah ♥




Hijrah itu perubahan. Perubahan ke arah yang lebih baik adalah sangat digalakkan selagi kita masih bernyawa. Di mana ada peluang untuk kita berubah, di situ kita harus grab laju laju jangan
sampai terlepas peluang yang datang pada kita. Mungkin sekali dalam seumur hidup. Who knows kan.


Okey itu hanya mukadimah yang agak skema yang pernah ditulis oleh Huda ye. Ekceli perubahan yang aku maksudkan membawa maksud kepada RESIGN.


Resign letter paling cool di abad ini :)



Meninggalkan company yang sedia ada yang sedang huru-hara memang sangat cool kan. Cer tengok menggelebah ke tak dorang bila aku tak ada. Jaga jaga Cik Salmah, jaga jaga! Puii lah Huda, kau ingat kau Manager ke nak orang melutut nangis-nangis tak bagi kau resign. Nah booo sebaldi!





Kat atas ni lah surat resign aku. Terletak kemas atas meja HOD. Korang tengok perangai aku. Surat benti pon pakai envelope company. Ape celop. Harap maklum tulisan aku memang keluar seketul-seketul. Dari darjah 3 aku try ubah. Tapi tak berhasil sampai sekarang. T__________T


Btw, hopefully keputusan yang aku buat ni adalah sesuatu yang baik dan permulaan kepada kerjaya yang lebih indah. :)





20 comments:

^_^ Zaza Nur Iman said...

zaza suka header cik huda..

dh dpt pluang keje tmpt lain ke..xpelah..mn thu kt situ lebh baik :)

huda jamil said...

pic header tu dr google, nice kan. tu yang tepek kat header tu.

kan, kan. peluang. hope sgt lebih baik dr sebelum ni :)

aReLaN said...

eh2.saya pon macam nak resign gak.kalau lepas interview minggu depan & dapat offer,memang terus hantar surat resign la kat boss.hohoh

huda jamil said...

hoho. meh le kite resign reramai, kalau itu lg baik dr sebelumnye ape slhnye kan :)

Boni JLL3 said...

hahaha..buu sebaldi.hehehehe.. wish semoga lepas ni kerja baru awak lebih ok daripad sekarang ni..amin

huda jamil said...

nak bg buu setempayan pon bole -.-"

thanks tau. amin. harap2 macam tu la :)

sha my heart said...

ok la klu ada yg lbh baik =)

good luck

huda jamil said...

tenkiu sha. harap sgt lebih baik dr sblum ni :)

..cik gugu.. said...

hopefully semuanya berjalan seperti yg awk kehendakan ;)

Ecah Ecot said...

ecah pon tgh mencuba hijrah jugak ni...ntk masa depan jugak kn...huhu

huda jamil said...

@cik gugu : hopefully berjalan dgn lancar. thanks dear :)

huda jamil said...

@ecah : haah kan. untuk mase depan anak2 jugak. eah. hehe

nurpiska said...

lah chek xtau hang da resign -.-"

huda jamil said...

cek resign da. tp last day 30/3 nt :)

mia syamilah said...

_da bnti lOm??

huda jamil said...

belom ila. aku bg notis 1 month. so aku last bulan 3 ni.

Sarah Mohd Saleh said...

haha bhgio ko knnnn.

huda jamil said...

haruslah bahagia sarah weyh. hehe

Lynn Damya said...

haha...hoorayy !! kenapa xbuat surat resign mcm yg cool tu je..hihi :p

huda jamil said...

kalau buat mcm yang cool tu takut kene bambu dengan bos JEepung. haha