berapa ramai dah?

Wednesday, March 21

dalam gembira PASTI ada duka


Dalam berapa hari tak update ni macam macam benda jadi. Ada perkara yang betul betul menggembirakan. Tak kurang juga dengan berita yang agak menyedihkan. Sudah ketentuan bukan.


# Happy moments : Pangkor, Cousin's wedding













# Sad moments : Sun burn, and ... T___T


Muka pinggan yang hitam kena sabun ni already pulih selepas guna gel aloe vera dan sabun papaya (thanks ika!)




Tak sangka. Kat Pangkor main tanam tanam cenggini dan akhirnya menjadi kenyataan. Dalam dua jam lepas arwah pakcik telah meninggal dunia akibat strok. T___T Semoga rohnya ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman.


Kesimpulannya, Allah sentiasa mahu kita beringat setiap masa dan ketika walaupun dalam keadaan yang gembira sekali pun.



5 comments:

misyamissyou said...

innalillah..takziah sis..smoga beliau ditempatkan bersama org2 yg soleh..

^_^ Zaza Nur Iman said...

takziah bt arwah..alfatihah..

huda jamil said...

misya & zaza : al-fatihah. thanks kawan2. :)

nurpiska said...

takziah huda. semua yang ada pasti kembali juga kan kepada NYA.

huda jamil said...

betul ika. kita pon nanti, cume tak tahu bila dan bagaimana.