berapa ramai dah?

Wednesday, February 9

seriously, i need someone in my life


tajuk entry ni memang sangat annoying kan? yea tersangat lah annoying nye. tapi aku terpaksa dowh. mana taknya, dari ahad sampai sekarang sume asyik cakap pasal kawen jek. tak sabar nak kawen la ape lah. tapi jangan fikir kiteorang gatal sangat lah kan. tak ada maknanya. maklum lah lagi bape bulan je nak grad, pastu kerja, kumpul harta, kawen! memang patot pon fikir benda2 tu semua. kan?

nak kawen lah!

tapi dorang boleh lah. aku? yea aku. masih lagi terkontang kanting. umur dah naik 21 dah. tapi masih single. kau tau tak perasaan bila kawan2 semua tak sabar nak kawen? rasa down sesangatnye lah. rase macam nak terjun kat tasik utm ni pon ade gak. huhuhu.

shame on me kan? so, aku sekarang just worried 1 thing jek. aku takot aku tak kawen sampai bile2 lah. how? aku ade jugak perancangan nak kawen. nak ada anak. 5 orang lagi kau aku estimate. hahaha. okeyh aku tau jodoh semua tu kita tak boleh nak tau kan. tapi, we must go for it kan? but how? when? who? where? urrgghh ='(

berat kepale otak ni pikir. tambah lagi dengan assigment yang tak sudah2. bile mau grad ni oooi? selagi belum abis, selagi tu lah bertambah2 assigment. so, back to the main topic, I really need someone in my life. but who is the malang guy huhh? kesian dia.



for my future husband, cepat lah cari saya. saya malu lah dengan kawan2 saya tu. semua dah jumpa with their jodoh. kita? tapi tak pe. take your time eah awak. bila dah ready, kita jumpa lah. tapi awak jangan terkejut tau jumpa saya nanti. saya tak cantik mana pon kalau nak dibandingkan dengan fatin liyana asri tuh.
* @_@ aku sewel time ni. abaikan

muke buat2 sedih
mood: macam haram

anyway, thaks for reading my entry ^ ^

2 comments:

sitihanisahali said...

awk..mude lagi la 21 tu..hehehe,,jgn risau2.. :)

huda jamil said...

mude eah? tp rase mcm dah x smpt dah nak start dr awal..