berapa ramai dah?

Sunday, February 20

i'm proud to be your sister, my dear adik !

tajuk entry memang konfem korang ingat aku terer cakap omputih. hakikatnye hampeh kedodol. letak tajuk gempak-gempak tapi isi entry haram. heee =D



aku dengan penuh rase bangge mase taip nak bagitau ni. adik aku dapat johan contest tilawah al-Quran tadi. what a great news akip? tak sangke lah kau bole mengaji dengan lancar. tapi, bukan ke kau selalu ponteng sembunyi belakang rumah orang time nak gi ngaji? konpius nieyh!!!



anyway, tahniah akip. u make me proud. but, whenever u make me proud, i'm always have no money with me. so, i can't belanja u. next time la ok. tunggu your kakak ni kerja kumpul duit bebanyak.
(mau tunggang terbalik english aku. T___T)


korang tengok la perbezaan muka dia masa before and after gi pertandingan tuh. sangat lah different nye dik non oii.



sebelum






selepas











beza tak? beza tak? before pergi macam pelam belum masak. masam gile lah. and then tetibe balik boleh senyum cam joker. heee.
ok lah, tu jek nak share. thanks for reading my entry! ^ ^




8 comments:

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. said...

perghh~ johan tilawah, tahniah2

huda jamil said...

same2- ececeh kakak pon nak interprem..hee

mohd sasuke said...

tahniah kat adik tu..hehe

huda jamil said...

akan disampaikan tahniah itu. heee

Cik Yana said...

Wah! kalau cik Yana pun bangga ada adik camtu. Tahniah! :)

huda jamil said...

heee. bangge sesangt kan. rse macam nk peluk adik tu. tp tu time baik la, kalau time gaduh tu haram nak peluk. hee.

Harlequinboyz said...

ha...akaknye pn mesti pandi bertilawah ni kan...anyway..congrat to ur little bro..

huda jamil said...

kakak nye memang x bole disangkal lagi. mane tumpahnye kuah klu tak ke nasi. hahaha. sangat sengal kat situ. hee