berapa ramai dah?

Friday, February 4

publisiti murah ke mahal?

=)

aku tak boleh terima betul lah. perlu ke hoi? aku yang tengok, aku yang malu. wahahaha. sedih ni tengok kau tadi kat tv9 dalam 'ape saje FBI'. korang tau ke sape? mesti tau punye lah. tak lain tak bukan cikgu shida dari parit korang tu lah. the other guests yang FBI jemput tu paku ngan belacan. aku baru tau seyh wujud p&b tu.

anyway, kau kenal ke cikgu shida tu sape? dia tu kalau kau tengok kat you tube dia suka post2 video yang mengarut2. siap miming kau. ade satu video ni dia buat ucapan khas sempena ari raya aidiladha. mencapap ke?

sori ea kalau ade sapa2 yang suke cikgu tu. aku memang langsung out ar. awful gila dia tuh. macam mane jadi cikgu macam tu.

kalau pasal paku ngan belacan tu aku macam ok sikit. bangga pon ada jugak lah sebab dorang pandai cakap melayu kot. fasih pulak tu. aku pon malu selaku pemegang result BM-A2 yang tertera kat sijil SPM tuh. hahaha. membuka pekung di dada nampak.

so, bagi aku cikgu shida publisiti murahan manakala *ayat tak boleh blah p&b tu publisiti mahalan. am I right viewers?

sebelum abis korang tengok la dulu video2 ni and sila buat conclusion sendiri okeyh.




video video


anyway, thanks for reading my entry ^ ^

2 comments:

shaliza khairi said...

owh.. ngok2 that story.. akak sy pn ckp die cm 'something' je.. hee..

huda jamil said...

hahaha...die slumber tu jek..tp entah eak..mcm ade x kena gak...