berapa ramai dah?

Sunday, December 30

what a stressful day

Tak pernah rasa stress macam bertimpa-timpa dan hari ni terjadi segalanya. Ohoohoo. Stress! Rasa macam nak menangis rasa hati kita. 



Nah aku bagi tau apa yang terjadi start dari pagi:



- Perjalanan ke Kota Tinggi nak attend Dyan's E-day. Dah 1/3 perjalanan kena patah balik sebab lupa bawak bouquet.


credit : syamilah's photo


- Salah jalan. Huda, anak Johor murtad. Jalan nak ke Kota pon tak pass lagi. Sampai ke Puteri Mart apa cerita.


- Balik dari majlis, jem sepanjang jalan. Kena tempuh 2 jem, 1 disebabkan accident, 1 lagi sebab orang buat jalan. Nak tar segala! Ambil masa dekat 2 jam dekat situ. Wuwuwu T__T


- Nak habaq, kereta kita ni jenis yang tak ada aircond, kete atuk la katakan. jadi bersauna sepanjang perjalanan. Kalau buat kurus tak apa, ni naikkan darah kita adalah.


- Petang tadi, tolong abah print surat Mesyuarat dia. Save dekat pendrive, gotcha! Sampai dekat kedai document tu corrupt!!! Why Why Why. Terpaksa patah balik rumah semula.


- Kali ke 2 pergi after maghrib, haa time tu baru dipermudah segala-galanya. Hari ni saja dah berapa kali si Kancil kena hon ponponpon. Orang pertama hon, Pak Mansur misai penuh.


- Stress kali terkahir, dah balik rumah baru perasaan seluar lupa nak zip. Halalkan makan minum anakanda yek Cik2 sekalian.


- STRESS YANG PALING STRESS: 


BUKU ASB HILANG. KAU TAU TAK DAH HUJUNG TAHUN NAK HILANG BAGAI???????


-

6 comments:

Sarah Mohd Saleh said...

alahaikesian buku asb hilangtimeni lah nak tgk brpae yg asb bg kat kite.xpe cr pelan2 oke.die nyorok tu saje nak bg awk tanjat.hihi

huda jamil said...

kalau x, mmg terpaksa buat baru, sobs

syafiqakarim said...

ajak ajak ajak
hahha


errr da jumpa?
asb kite...hihi

huda jamil said...

belum jumpe lg laaaa. terpaksa buat baru. ehe

NARDtheNERD said...

alalala..
byk kali nye stress..
:)

Anonymous said...

Greetings! Very useful advice within this article!
It is the little changes which will make the most significant changes.
Thanks a lot for sharing!
Here is my blog post - the diet solution