berapa ramai dah?

Wednesday, June 8

penangan nora elena!




aku konpem sume orang tau nora elena tu apa. mungkin dari 10 tu cuma 1 je lah yang tak tau and yang tak tau tu aku bajet dia duduk zaman penjajahan jepun. gila tak layan nora elena! shuwiiittt sungguh =D


tapi, adat lah cerita sume nak best (kalau tak best sape nak tengok?). adoi. tak logik pon ada gak. tapi buat tutup mata je lah kan semua. mentang2 lah aaron si badan ketak ketuk tali kecapi tu yang berlakon. meleleh.


antara benda yang tak logik bagi aku hasil discussion panjang bersama rakan2 fb, aku simpulkan bahawa:


(1) inspektor amir. wataknya hanya minum milo ais di warong atau merayau ke sana sini. eah kamon lah. dah 19 episod kot masih minum air milo kat warong. kalau gitu free keje polis, gamaknya lepas ni ramai yang apply job polis.


(2) mak nora. dandan terus tak sakit bila dapat bermenantukan menantu 50k. fuhfuhfuh. mungkin sebab sempurna sangat tu yang baik teros sakit. anyway, kuna, perbaiki lah lakonan anda. ikot skrip sangat. pak ali lagi pandai main intonasi tau.


(3) seth tan. aie. tau la ceo. tido pon pakai jeans? hehe. ooh lupa asal usul pulak.


(4) dila kawan nora. kerja di kedai buku dan duduk rumah sewa yang besar seorang diri tanpa housemate. weird?


(5) ceo kepada 5 orang pekerjanya. dan dikenali di sana sini. tak bizi pulak tu.


(pst: perasan tak kesilapan teknikal kat atas?)






4 comments:

mia syamilah said...

_n0ra elena: s0lat xtigal..tp..pkai skirt je mmanjang.....^_^

huda jamil said...

haha. betul2. cume malas je nak mention kat sini. ehehe

aWaLLiWauDDin said...

mmemang banyak yg tak logik huda... tapi kn, yg paling logik, seth tu baik dia sama mcm liwa.... hehehe... handsome pun lbh kurang je ngan liwa... hahaha

huda jamil said...

eleh. dandan nak same dgn seth tan.

ermm emm r kalau liwa da rase mcm tu, then huda nak kate ape lg? hehehe