berapa ramai dah?

Friday, March 4

sudah 21

05 Mac 1990, jam 2.15 pagi, hari jumaat.

seorang bayi perempuan telah dilahirkan dan diberi nama Nur Syuhada Binti Abdul Jamil. maksudnye, hari ni lah kan? happy birthday dekat budak tu. may your dream come true budak!

tadi ade gak berbual dengan budak ni. dia kata banyak sangat benda yang dia kena buat bila umur dah mula masuk awal dewasa ni. macam bagus pulak budak ni kan. baru 21, dah beriye. tapi tu lah, aku dengarkan jek lah ape impian dia.




1st dia kata nak bantu family dia. nak ubah nasib or whatever. tengok je lah, budak ni tunaikan janji dia ke tak?







>>> tengok kat sebelah tu. budak ni kate kalau dia dah keje nanti, nak lah tolong adik dia yang cute tu (sambil mata ke atas, tangan ke dada) sambung belajar.


















lepas tu, nak support lagi dua ketol ayam kat sebelah ni. bestnye idop kau eak. lagi2 dapat kakak yang baik macam aku. lemak sangat!







ececeh. nak support segala. kalau tak kerja, nak support pakai ape kan. kena lah cari kerja dulu. lepas tu baru boleh berangan nak hidup mewah ke ape ke.




and last sekali, nak beli rumah besau and vios pink! lalalala. gedik di situ. tapi tu lah impian-impian budak ni for her future.

I wish all my dream come true! Insya-Allah!

2 comments:

semudah123 said...

_epy bufdea huda....

dun ngis2 ye..

huda kn da bes0....

c(=

huda jamil said...

ok2. wah. ila dah expose blog die! lalala