berapa ramai dah?

Saturday, March 19

berdandan bagai


lama betol aku biar blog ni terkandas. dekat dua minggu jugak lah. bila dah lama tak update, mula lah aku rase aku ni loser. oh hey, betol ke aku loser? sebab tak update blog and letak entry-entry yang berilmiah pon loser ke? konpius meh.



mungkin betol aku loser dalam dunia blog ni. tapi, at least aku tak ada lah nak mintak maaf bagai kalau tak hapdet blog ni. aku tak paham seyh why orang dok nak mintak maaf, kalau bole sampai nak sujud sebab nya hapdet blog. bukan blog tu kau punye ke?



tapi, tu bukan benda yang aku nak kaitkan dengan tajuk entry ni. sebenarnya malam ni aku ada dinner. tu yang tajuk 'berdandan bagai'. entah macam mane muka aku diconteng dengan si ila ni hah. tapi aku yakin ngan kau. mesti jadi muka orang punye lah. hahaha.



nak pakai baju ape hah? tema glamorous kot! nak je aku pakai macam si miera liyana ni hah! mau mati tergolek orang lain tengok aku. muntah darah, muntah hijau semua ada rasenya kalau aku pakai macam ni.


sana sini terkeluar kau. so suwiit


tengok je lah aku pakai macam mane malam ni. kalau ada kesempatan aku hapdet malam ni jugak. kalau tak, esok2 je lah. ikot wifi utm yang sangat kuat ni *matakeatastangandidada*



tu je nak hapdet. berilmiah tak? huhuhu.


4 comments:

Miss N.A.B.Y said...

pompuan nie ingt dye jt hollywood ke?? haram jadah je aqu tgk... mcm lahh cantekk sgt pe yg dye pkai 2... hish...
opps!! ter emo plak.. huhu.. sowie geng..

huda jamil said...

bollywood nye. muke mix tak pe gak kan. he3. takpe2. emo kat sini pon tak pe. heeee

(= miE-kEy =) said...

ayo... kwn ko ker nie.... ampun la kalo aku kata.. tetek layut jgn nak tunjuk boleh x??

huda jamil said...

ayat sangat mantaps la...ha3. aku sokong kau weyh. kalau cantek takpe. cett