berapa ramai dah?

Friday, June 15

musim exam dan seterusnya konvo

Sekarang bila baca post fb, masing-masing sibuk mengepost pasal exam. Tak sempat study, soalan susah, jadual terlampau rapat dan erat dan sebagainya. Jangan risau deh. Exam itu sesenang kacang buncis. Pejam mata dah boleh dapat markah penuh. *Ini tipu nama dia ^^


Lepas exam mesti tak sabar nak tunggu hari-hari bahagia konvo korang kan? kan? Tapi hari bahagia itu akan pudar jika tiada gambar kenangan untuk diabadikan. Sebagai contoh aku dan Martopo ada gambar pre-convocation. Aku ada, kau hado? :P


 Meh meh tengok sat gambar-gambar kami.



































 












Ok enough enough. Mahu jenuh tangan dok scroll dari tadi. Jadi motif utama post gambar-gambar ni sebab nak promote SAHAJA. Bukan sengaja nak menonjolkan kecomelan kami yang sedia terserlah ni. Haha XD


Last dua gambar tu lah kami punya photographer pada hari itu. So, kepada sesiapa yang nak mengabadikan saat-saat bahagia korang boleh lah dapatkan perkhidmatan dari mereka-mereka ini. Untuk mengenali mereka dengan lebih mesra sila click di sini.


Perasaan masa konvo tu masih segar dekat ingatan bila tengok gambar-gambar ni balik :(



6 comments:

Adylia Qarissa said...

seronok tengok gambar korang!!

Rain said...

cantik sangat. gambar sharp!

hari konvo tu memang sejarah yang tak boleh lupa.

hanya yang terindah akan tersenyum bila dikenang.

yang pilu itu sejarah untuk kita ambil pengajaran.

perjalanan sebenarnya baru bermula. cabaran bekerjaya itu permulaan yang sebenar!

J.Syazwana said...

okey semua gambar pon cun!
jeles jap.

huda jamil said...

@adliya: moment yg sgt indah time tu :)


@rain: betul, hidup bermula bila kita mula bekerjaya :)


@j.syazwana: jgn jeles2 no. haha

tirahzairi said...

nice...best kan...hehe

huda jamil said...

sgt best tirah time tu,. :)