berapa ramai dah?

Tuesday, May 17

sperma pon ada nilai tau!


tajuk entry seakan berbau 18sx kan? tapi tak lah. just maklumat menarik untuk dikongsi kat korang sume =). anyway info ni dapat kat blog ni. ^^


teknologi di negara China yang semakin membangun dari hari ke hari tidak dapat disangkal lagi. dari suka meniru atau menciplak atau plagiarism and so ever, akhirnya China come out dengan teknologi canggih di mana mesin yang bertujuan untuk menderma sperma dicipta. that's why aku cakap sperma tu ada nilai =)


siapa sangka sperma/air mani ni ada kegunaan lain selain dibiarkan merata-rata setelah fapfapfap. hahaha (gelak evil)! so, kepada lelaki yang suka membazir isi kandungan badan awak tu, datanglah ke China kerana rakyat di sana lebih memerlukannya T___T


anyway, ni lah rupa bentuk mesin tu. macam nyet-nyet je lubang pink yang bergerak2 tu.


ni statik. cer bayangkan kalau mesin ni bergerak pulak






menarik bukan, just insert it and you akan dapat 2 benda. first adalah kepuasan mungkin, dan second adalah pahala menderma. nasib lah mesin ni ada dekat China je. kalau ada kat Malalaysia macam mana rupenye eah. cube bayangkan bila orang ramai beratur untuk aim mesin tu jek. scary beb!


3 comments:

semudah123 said...

_geli lak ak...

tbyg2 beb ak bile tuuttt 2 d ms0k kn then gerak2....

hahahhahaaa~

c(=

Khai said...

wakaka. huda huda. aku pun malu nak buat entry mcm ni but u can!! tahniah dear. keep it up. :D

huda jamil said...

@ila/ semudah 123: iyewwwww..dgn nada gedik. ahaha.


@khai: hhaha. info kne kongsi2 meyh. =)