berapa ramai dah?

Sunday, November 21

kebosanan seketika !


aisyhh. bosan pulak study memalam macam ni. dekat rumah pulak tu. i need martopo now! sebab selalu belajar same-same dengan dieorang. adik-adik kat rumah menjeleskan aku okeyh. kepada dekan FPPSM, lepas ni exam cepat sikit bole? langsung tak ade mood nak study ni sebab cuti lame sangat. u lain da nak masuk sem baru kot. huhuhu. anyway, sebab kebosanan belajar tak tentu hala sebab last minute preparation, nak share benda ni la. at least dapat kurangkan rase bosan yang melimpah ruah dalam hati ni. kreatif betol!


(1) tak ada sudu ? jangan risau !




(2) seatbelt rosak ? jangan risau !




(3) TV baru terlampau besar untuk robok lame ? jangan risau !




(4) bilik terlalu gelap ? jangan risau !




(5) masalah dengan karen ? jangan risau !



(6) radio kereta kena curik ? jangan risau !



(7) rak buku penuh ? jangan risau !



(8) tak mampu beli GPS ? jangan risau !



(9) tak ada bekas untuk ais ? jangan risau !




(10) tak bagi orang lain tengok ATM anda ? jangan risau !




(11) tak pandai guna kereta luar ? jangan risau !




(12) signal astro macam haram time hujan ? jangan risau !




(13) heater rosak ? jangan risau !




(14) wiper kereta rosak ? jangan risau !




(15) rak barang hilang satu kaki ? jangan risau !




(16) tayar pancit @ hilang ? jangan risau !




(17) meja overload ? jangan risau ?




(18) baby asyik nak susu ? anda pulak nak ke pasar ? jangan risau !




(19) tak ade tempat skate ? jangan risau !




(20) pampers habis ? jangan risau !



ok . now macam mana ? mood study da ada ? soalan ni patot tanye kat diri aku . haha . hilang mengantuk aku .




4 comments:

Anonymous said...

cian weh baby tuh... mati pucuk salahkan huda!!

h u d a said...

haha.....asal mati pucuk lak....bukan buat ape pon.,...

Izat Rashid said...

HAHAHAHA terbaekk la entri ni..
*gelak guling setan

huda jamil said...

haha. ni pon dapat dari emel lah. hee